ÇORUM / MERKEZ - TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YENİ OKUL FORMALARIMIZ...

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YENİ OKUL FORMALARIMIZLA BAŞLIYORUZ....

Okulumuz Kılık Kıyafet Komisyonunun yapmış olduğu öğrenci- veli anketleri sonucunda Okul Forma uygulamasının devam etmesine ancak Forma formatının yenilenmesi gerektiği sonucuna ulaşılmıştır. Bu durum sebebiyle Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz 29.01.2024 tarihinde toplanarak Okul Kıyafetimizin 2024-2025 Eğitim- Öğretim yılından itibaren yeni kayıt olacak öğrencilerimizden başlamak üzere uygulanmasına ve 2024-2025 öğretim yılında uygulanacak öğrenci kıyafetlerinin taşıması gereken özellikleri aşağıdaki şekilde belirlenmiş olup, duyuru metni ve kıyafet görsellerinin okul internet sitesinde yayınlanmasına karar verilmiştir.

TİŞÖRT: Siyah bisiklet yaka süp kumaştan olup, sol göğsünde okulumuzun arması; TOBB-OSB üst kısmında ve altında mtal yazacaktır. Aplike Rengi kırmızı, sargısı beyaz olarak tasarlanmıştır.

SİVİT: siyah üç ip Şardonsuz kumaştan olacak, kapşonlu ve kanguru cep modelli olacaktır. Kapşon içi, bağçık ve cep ağızları kırmızı renkte olup,sivit önünde okulumuzun arması TOBB-OSB üst kısmında ve altında mtal yazacaktır. Aplike rengi kırmızı, sargısı beyaz olarak tasarlanmıştır.

PANTOLON: Kanvas kumaştan, siyah renkte klasik model olacaktır.

NOT: kıyafetler kanserojen madde içermeyen kumaştan olacaktır..

31-01-202431-01-2024

Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 31.01.2024 14:55 - Görüntülenme: 203