ÇORUM / MERKEZ - TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TOBB-OSB M.T.A.L SIFIR ATIK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLSU.

Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün  resmi ve özel okullarımızda öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri/ileri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak, yenilikçi çözümleri geliştirmek amacı ile  "Sıfır Atık Yarışması" kapsamında ''Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Kategorisi'', ''Sıfır Atık Projeleri Kategorisi'' ve ''İyi Uygulama Yapan Okul Kategorisi'' olarak 3 (üç) farklı kategoride düzenlenen yarışmada okulumuz adına ''Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Kategorisi''nde yarışmaya katıldı. Metal Alanı 11B sınıfı öğrencisi Ramazan İPEK'in yaptığı eser il birincisi seçildi. İlde birinci seçilen öğrencimizin yapmış olduğu eser Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanlığına gönderildi. Öğrencimizi il birinciliği başarısı için tebrik ederken Bakanlıkta da derece almasını temenni ediyoruz. desteklerinden dolayı Metal Alan Şefimiz Sayın Erdal KAHRAMAN Bey'e de ayrıca teşekkür ediyoruz....

26-03-202426-03-202426-03-202426-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 14:30 - Görüntülenme: 42